Schuimrubber
Kussengigant heeft zicht de afgelopen jaren toegespitst in schuimrubber.

Wilt u direct online schuimrubber bestellen? Makkelijk, goedkoop en snel in huis; bestel direct op onze schuimrubber winkel 

Kussengigant verkoopt schuimplaat in drie diktes: 8, 10 en 12 cm (SG30 ook in 5 cm dikte).

De maximale lengte van een plaat is 200 cm (langer is mogelijk door het lijmen van platen), de maximale breedte 150 cm (langer is mogelijk door het lijmen van platen).

We hebben 2 kwaliteiten schuimplaat op voorraad: SG25 en SG35. SG staat voor soortelijk gewicht en de getallen zeggen dus iets over de stevigheid van de schuimplaat. Hoe hoger het SG, hoe steviger de schuimplaat.

Toepassingen.

In principe zijn beide kwaliteiten geschikt voor alle doeleinden. Maar het verdient aanbeveling om voor een aantal artikelen een steviger kwaliteit te nemen.

-SG25 is bedoeld voor toepassingen waarbij de plaat niet te zwaar belast wordt en niet te intensief gebruikt wordt. Voorbeelden: wiegmatrasje, kindermatras, logeermatras, in kussens voor kinderstoeltjes, als wandbekleding, als verpakkingsmateriaal, enz.

-SG 35 is een zwaardere materiaal dat meer druk kan verdragen. Het wordt gebruikt voor dezelfde artikelen als SG25, maar ook voor caravan- en bootkussens, bankstelkussens, stoelkussens, kussens voor op de tuinbank of tuinstoel, in de camper, enz.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen