Drukwerk

Een bedrukking op een artikel van uw bedrijfsnaam of logo is een prachtig stukje reclame. Zoals u in onze portfolio kunt zien hebben wij een behoorlijke staat van dienst in het bedrukken van artikelen voor bedrijven.

Een bedrukking is mogelijk op het artikel zelf, maar ook op een label (tweezijdige bedrukking) dat vervolgens in het kussen of de zitzak ingenaaid wordt. De prijs voor dergelijke bedrukkingen wordt berekend aan de hand van het formaat, het aantal kleuren en het aantal bedrukkingen. Als u ons de bedrukking digitaal aanlevert kunnen we altijd een offerte maken.

Op een aantal stoffen is een sublimatiedruk mogelijk; de stof wordt dan in zijn geheel bedrukt in full colour.

Nieuw: wij drukken ook op outdoorstof.

Tenslotte is het borduren van uw bedrijfsnaam of logo een optie. Een geborduurd label bijvoorbeeld geeft een chique uitstraling.

 

Hieronder staan een paar voorbeelden van onze sublimatiedruk, voor andere voorbeelden verwijzen we graag naar onze portfolio.

 

!

Easy street Breda

!

Een voorbeeld van sublimatiedruk op een groot kussen (165x140). De witte stof wordt in z'n geheel full colour bedrukt. Een prachtige en zeer duurzame manier van drukken.
Klik op de foto voor grotere weergave en /of meerdere afbeeldingen

Seat

!

Nog een voorbeeld van sublimatiedruk, nu op een klein kussentje. Een prachtig relatiegeschenk.Klik op de foto voor grotere weergave en /of meerdere afbeeldingen

Allsecur

!

Alweer een voorbeeld van sublimatiedruk op een grote zitzak. Een prachtig relatiegeschenk of reclame object.Klik op de foto voor grotere weergave en /of meerdere afbeeldingen

Hein Post

!

Wij drukken ook op outdoorstof!


Klik op de foto voor grotere weergave en /of meerdere afbeeldingen