Privacy verklaring

Kussengigant BV respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld worden.

Bij elk bezoek aan de websites van Kussengigant BV wordt uw IP-adres en indien mogelijk ook de website of e-mail van herkomst herkend. Kussengigant BV gebruikt deze gegevens om de functionaliteit en de inhoud van de website te analyseren en te verbeteren.

Om u het online winkelen te vergemakkelijken maakt Kussengigant BV gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen en waarin door u gemaakte keuzes worden bewaard. U kunt deze cookies wissen of het gebruik ervan uitschakelen in de instellingen van uw browser. Wij wijzen u er wel op dat de volledige functionaliteit van onze website dan niet volledig kan worden gegarandeerd.

Persoonsgegevens, waaronder adres- en e-mailgegevens, worden door Kussengigant BV strikt vertrouwelijk behandeld. Het versturen van aanbiedingen en andere commerciële uitingen geschiedt alleen met uitdrukkelijke toestemming van de ontvanger. Uw persoonsgegevens zullen niet worden verstrekt aan derden die niet gelieerd zijn aan Kussengigant BV, behalve als hiervoor expliciete toestemming is gegeven of als dit noodzakelijk is in verband met wettelijke eisen.

Door u verstrekte gegevens worden opgenomen in een database en worden uitsluitend gebruikt voor de bezorging van uw bestelling en voor het verzamelen van informatie over Kussengigant BV. 

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens kunnen op uw verzoek ook worden gewijzigd of verwijderd. Een dergelijk verzoek kunt u schriftelijk of telefonisch bij ons indienen.

Kussengigant BV
Peizerweg 140F
9727AP Groningen
Nederland

Telefoonnummer 088-0022444 bereikbaar op kantooruren van maandag tot en met vrijdag

info@kussengigant.nl

Kamer van Koophandel 57697736

B.T.W. nummer NL852695949B01