Distributie

Elke dag worden de bestelde kussens in ons magazijn in Tynaarlo gevuld, verpakt en van een etiket voorzien. Vervolgens gaan de bestellingen naar het Business Point van POSTNL in Assen of Groningen, waar ze in rolcontainers worden geladen. Eind van de middag worden deze containers met vrachtwagens van POSTNL naar het distributiecentrum in Zwolle gebracht. Hier worden de pakketten gesorteerd en naar diverse distributiecentra in Nederland verzonden. Vanuit deze centra worden de artikelen met bestelwagens van POSTNL bij onze klanten afgeleverd. Dit geldt voor bestellingen van particulieren en kleinere bestellingen van bedrijven.

Grotere bestellingen voor bedrijven worden bij ons magazijn afgehaald en bij de klant bezorgd door onze transporteur. Deze berekent geen prijs per pakket zoals POSTNL, maar per kubieke meter. Hierdoor wordt het transport van grotere partijen in verhouding goedkoper.

 

Extra service voor bedrijven.

Het gebeurt nogal eens dat bedrijven als banken weinig opslagruimte hebben, of onze kussens weer door moeten sturen naar tientallen particuliere adressen.
Wij nemen deze bedrijven dan veel werk en kosten uit handen door de pakketten rechtstreeks naar hun klanten te sturen. Dat is bijvoorbeeld het geval geweest bij een grote partij zitzakken voor de actie "Klein bedrag pinnen mag".

Heeft u andere ideeën of wensen betreffende verzending en distributie, dan staan wij daar natuurlijk altijd voor open.