Over Kussengigant

Kussengigant is gespecialiseerd in alle soorten kussens: binnenkussens, schuimrubber op maat, binnen vullingen, hondenkussens, enzovoort. Wij leveren ook veel kussengerelateerde artikelen zoals poefs, zitzakken en kussenhoezen.

Naast aan- en verkoop van kussens en aanverwante artikelen laten we ook producten vervaardigen in eigen beheer, veelal naar eigen ontwerp.

Eigen naaiatelier Vulmachine

Kussengigant BV heeft vestigingen in Groningen en Tynaarlo.

In onze online winkel kunt u thuis op uw gemak ons aanbod bekijken en eventueel een keuze maken!

Komt u gerust nog eens terug in onze webwinkel, want er zijn regelmatig nieuwe artikelen te bewonderen.

Uw bestelling wordt altijd zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling verzonden.
Als extra service ontvangt u bij de verzending van uw bestelling een e-mailbericht met een track en trace code van de vervoerder. Met dit nummer kunt u de afhandeling van uw bestelling volgen.

Als u de keuze heeft gemaakt om uw bestelling op te halen, maakt u dan telefonisch of via de e-mail een afspraak.

Snijmachine

Wij wensen u veel plezier in de online winkel van kussengigant; de grootste in binnenkussens, zitzakken, voedingskussen, aankleedkussens, palletkussens en nog veel meer.

Op zoek naar maatwerk tuinkussens? Neem eens een kijkje op onze maatwerk website lefenlief-tuinkussens.nl waar u zelf de voor u perfecte tuin en loungekussens kunt samenstellen!

Op zoek naar schuimrubber op maat? Neem eens een kijkje op onze maatwerk website schuimrubberwinkel waar u schuimrubber op maat kunt bestellen!