Herroepingsrecht/Retourneren

Als u uw bestelling wilt terug sturen dan kunt u een mail sturen naar [email protected].

Wij zullen u dan een mail sturen met een retour label. Hiermee kunt u het product in de orginele verpakking afgeven bij een postNL depot in de buurt.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Uitgezonderd zijn producten die worden gemaakt in opdracht, deze kunnen niet geretourneerd worden.

Retour recht voor geldt niet voor schuimrubber op maat, stof op maat gensneden, tuinkussens op maat, pallet kussens op maat.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren na ontvangst. Als u een product wilt retourneren kunt u een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen u daarna een retourlabel mailen. ( zie einde Algemene Voorwaarden).

Als uitzondering van het gratis retourneren zijn de grote zitzakken van 165x140 en loungepoefen/binnenpoefen van 110 en 35. Verder alle kussens die niet met de gewone post mee kunnen maar verstuurd zijn met koopman/transmission. De kosten voor het retourneren zijn EUR 37,50, omdat deze kussens niet met postnl mee kunnen, maar door transmission moeten worden opgehaald. Ook als uitzondering van gratis retourneren zijn de outletkussens op maat, deze kunt u wel retourneren maar op eigen kosten.

Kussengigant BV vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Kussengigant BV in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Kussengigant BV aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Kussengigant BV gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Bedrijven retourrecht

De wet kopen op afstand geldt alleen voor consumenten.

Aankopen die u doet uit hoofde van of namens een bedrijf zijn zakelijk. Bovengenoemde regels zijn dan niet van toepassing. Dus ook de bedenktijd van veertien dagen, geldt niet voor ondernemers.

Het is bij Kussengigant niet mogelijk om zakelijke aankopen te retourneren. Vult u bedrijfsgegevens in, dan gaan wij er van uit dat u een zakelijke klant bent en vervalt u recht om te retourneren.